No.1 pr.cov: 299,-
2 slags sild serveret m. kapers og rødløg.
Hjemmerørt lakse tatar rørt m. cremefraiche.
Rejer og halvt æg m. hjemmelavet mayonaise og citron.
Lun rødspættefilet m.remoulade og citron.
Lunt kyllingebryst på frisk salat m. bacon & karrydressing.
Lun leverpostej serveres m. champignon og bacon.
Lun svinemørbrad m. bløde løg.
Skiver af kalve m. svampe a la creme.
2 slags ost m. kiks og druer.
OBS: Alle buffeter anrettes eller serveres kun til min.20 voksne + evt. børn.
Hvis en buffet ønskes serveret på bordet vil der være en merpris på 35,- pr. cov.
No.2 pr.cov: 329,-
2 slags sild m. rødløg og kapers.
Hjemme rørt lakserilette rørt m. cremefraiche.
Hønsesalat m. bacon og asparges.
Vitello tonnato m. tunsauce og kapers.
Krydderurte bagte pandekager (lune) m. oksefyld & teriyakisauce.
Skiver af kalv m. svampe a la creme.
Lun svinemørbrad m. bløde løg.
Svinekam m. svær serveres m. agurkesalat.
Olieristet kartofler m. rødvinssauce.
3 slags ost m. kiks og druer.
OBS: Alle buffeter anrettes eller serveres til min. 20 voksne + evt. Børn.
Hvis en buffet ønskes serveret på bordet vil der være en merpris på 35,- pr. cov.
No.3 pr.cov: 349,-
Rørt lakse tartar på spæd salat anrettet på tallerken og serveres som forret.
Laks marineret m. oliven tapanade.
Scampi-rejer i orly dej m. dildcreme.
Krydderurte bagte pandekager m. Oksefyld og Teriaykisauce.
Lammekølle m. Balsamico marineret urter.
Skiver af colorado steak m. lun garniture.
Glaseret kyllingebryst m fint skåret rodfrugter.
Pandestegte kartofler og 2 slags sauce efter eget valg.
Udvalg af oste m. kiks og druer.
Alle buffeter har en varighed på 5 timer.
OBS: alle buffeter anrettes eller serveres kun til min. 20 voksne + evt. børn.
Hvis buffet ønskes serveret på bordet vil der være en merpris på
35,- pr. cov.